Hartje horen?

door Hilda

24 September.
Dit keer was Geert mee naar de verloskundige. Hij mocht dit keer de camera bedienen, zodat ik het niet weer verknalde. Het was een kort bezoekje dus ik kan dit berichtje ook kort houden. De bloedruk was mooi laag en ik was niet aangekomen maar dat is ook geen probleem. Volgens de vk komt dat nog wel. Onze kleine neemt nu alle energie die hij/zij nodig heeft (de kleine parasiet) en zolang ik maar gezond eet is er niets aan de hand. Gelukkig maar.

Dit keer was er tijdens het luisteren naar het hartje veel bijgeluid: onze kleine had het druk. Het luisteren was dit keer snel afgelopen. Alles klinkt uitstekend, vooral doorgaan. Een nieuwe afspraak gemaakt voor over 4 weken (23 oktober om 9 uur) en toen stonden we alweer buiten.

Gelukkig heeft Geert het geluid wel goed opgenomen en daar hebben we het beste stukje uit geknipt.

Je kan het hier luisteren als je wilt.

2 reacties op “Hartje horen?”

 1. carel schrijft:

  Chopin en Bach zijn mooi,
  maar dit klinkt veeeeeel mooier (wat een ritme)
  opa in afwaching !

 2. Arne schrijft:

  Eerder een beatboxer!
  haha ritme heeft ie zeker. Gaat lekker tekeer daaro :-P Leuuuuuk!
  oom in afwachting !

Reageer ook:


WordPress