Lieve cadeautjes II

door Hilda

Dit berichtje stond in Simone haar weblog:

tapas-muziekdoos

Hilda is zwanger… Hoogzwanger! In Groningen een geweldig lief muziekdoosje gevonden, want ze had verteld dat de kleine ‘gup’ sinds vorige week kan horen (vanuit de buik dan he). Hilda moest en zou deze krijgen en woensdag was het zover… Enige vraag die ik nog heb: wat is het liedje wat uit het muziekdoosje komt? Volgens Hilda was het een liedje van de Carpenters… Als het lukt zal ik Hilda nog even vragen of ze het geluid kan opnemen… dan kunnen de ‘lezertjes thuis’ even luisteren en eventueel in een reactie laten weten wat het is… Beetje raad je plaatje…
Afijn, moest wel lachen toen we m kochten: ik zie Hilda al met dat ding op dr buik liggen! “Luister maar, kleine gup, kun je alvast wennen aan het mooie liedje…”

Lief hè!
Dit is trouwens het geluid van de muziekdoos
…en dit is “Top Of The World” van de Carpenters.

4 reacties op “Lieve cadeautjes II”

 1. Nicolette schrijft:

  Hihi, ik zocht naar de webwinkel http://www.lievecadeautjes.nl en kwam hier terecht. Wat een grappig liedje!

 2. Silvia schrijft:

  Dag,

  ik zoek zo’n muziekdoosje. Het doosje van onze zoon is helaas deze week kapot gegaan.
  Waar in Groningen heb je het gekocht?
  Alvast hartelijk dank!
  Een moeder die wel weer eens toe is aan een kind dat makkelijk inslaapt ;-))

 3. Patricia schrijft:

  Hallo,

  Ik zou ook graag de naam van het winkeltje willen weten,
  want het speeldoosje van mijn dochter is ook stuk gegaan.
  Ik heb al zitten Googelen, maar heb geen verkooppunt kunnen vinden,
  dus ik hoop dat je mij wilt mailen waar jij het speeldoosje hebt gekocht.
  Alvast vriendelijk bedankt !

  Groetjes, Patricia

 4. Ank schrijft:

  Dag,
  Ik heb ongeveer 2 jaar geleden in het Groninger Museum een prachtig lichtblauw muziekhondje gekocht met het melodietje: What a wonderful world, waarbij het kopje beweegt.Merknaam waarschijnlijk Tapas. Helaas is het pas stukgegaan en ik heb het tot nu toe niet kunnen vinden. Dit olifantje lijkt me ook erg leuk. Zou je me willen mailen waar (in Groningen)? je dit muziekdoosje hebt gekocht?
  Ik zou er er blij mee zijn.
  Alvast hartelijk bedankt

Reageer ook:


WordPress