Lachen en wakker worden

door Hilda

Vorige week maandag ben ik weer naar de verloskundige geweest voor mijn tweede controle. Alles is in orde, bloeddruk is mooi laag en mijn ijzergehalte erg hoog (9, schijnt hoog te zijn) maar dat is alleen maar heel erg goed. Daarna het leukste: hartje luisteren!

Naar het hartje luisteren bij de verloskundigeIk had onze videocamera meegenomen om het geluid op te nemen. Mijn telefoon is namelijk stuk gegaan dus daar kon het niet meer mee.

De verloskundige vond het hartje meteen. Daar was het weer: kggg-tng, kggg-tng, kggg-tng. Ze vertelde dat het hartje langzamer of sneller klopte al naar gelang of het kindje sliep of wakker was. Daar moest ik om lachen. Spontaan begon het sneller te kloppen. “Je hebt het wakker gemaakt”.

Achteraf is het opnemen niet goed gegaan. Door de spanning had ik op het verkeerde knopje gedrukt, vrouwen en techniek ;-) . Jammer, want ik had het graag aan Geert laten horen en dan had ik het hier neer kunnen zetten. Nou ja, de volgende keer dan maar (24 september). Dan gaat Geert ook mee!

Reageer ook:


WordPress