Het is een…..

door Hilda

Jongen - meisjeEven voor alle duidelijkheid: we weten niet of ik een jongetje of meisje krijg en we willen het ook niet weten. Er is al zoveel bekend en dit lijkt ons een leuke verrassing. Mochten we er toch perongelijk achter komen, dan laten we het vast wel weten. Als je het per ongeluk ziet moet het haast wel een jongetje zijn, toch? Als ik het over het kindje heb zeg ik al snel ie of hij. Ik kan het moeilijk “het” noemen. Hmm, misschien ook wel, ik doe het nu zelf ook net…Ook beginnen er zo langzamerhand wat bijnamen te ontstaan: gup, uk, popje, kleine, floppie, kruimel… Misschien moeten we er maar eentje kiezen, want zolangzamerhand begint het toch wel reëler te worden en een voorlopige naam is misschien wel handig. Eens op letten of Geert al een naam heeft. Iemand nog voorkeur of suggesties?

Nou ja, ik merk in ieder geval dat er hier en daar al gespeculeerd wordt over het geslacht:

-De kleur van dit weblog is blauw…..

-Via Skype:

- Hilda zegt: Was heel grappig, toen ik lachte begon het hartje in 1 keer sneller te kloppen. De vk zei omdat ie nu wakker was geworden
– Rogier zegt:  hoor ik ‘ ie’ ??
– Hilda zegt:  ie?
– Rogier zegt:  omdat ie nu wakker…
– Hilda zegt: omdat we niet weten wat het is
– Rogier zegt:  haha
– Rogier zegt:  ok

– De Chinese conceptiekalender (zie hieronder, bedankt Nynke).

Chinese conceptiekalender

Reageer ook:


WordPress