Cadeautjes van oom en tante (voor Henk…)

door Hilda

Laatst kreeg ik van Henk op m’n flikker omdat ik niet wekelijks in mijn logboek schrijf. Hij kijkt dus dagelijks op internet, haha! Ook stonden zij er nog helemaal niet in! Nu had ik al willen schrijven over mijn eerst oom- en tante cadeautjes dus: Henk, deze is voor jou!

SpookjeVlak voor onze vakantie zijn we nog naar Henk en Mieke geweest om Henk zijn verjaardag te vieren. We hebben lekker de hele avond in de tuin gezeten en natuurlijk had Henk de barbecue aan. Het was erg gezellig. Carel en Janny waren er, Arne, Lon, Sjoerd en Hans en Jaqueline ook.

Speelgoed tasOp een gegeven moment moest ik even met Mieke mee naar boven om “iets te bekijken”. Bleek dat ze 2 cadeautjes voor me had. Eerst een klein cadeautje. “Ze zijn er ook wel in andere hele leuke kleurtjes maar deze deed me ergens aan denken…” Spannend!

Het was een babyknuffeltje en het leek op –jawel- een spookje. Hartstikke goed. Het tweede cadeautje was een speelgoedzak die je aan de box kan hangen. Op die manier kun je het speelgoed makkelijk opbergen. Ik ben er hartstikke blij mee! Echt ontzettend lief!

Het blijkt dat Henk en Mieke echt heel erg blij voor me zijn. Ze vinden het ook een leuk idee dat ze oom en tante worden. Nu is Henk natuurlijk alang oom vanaf zijn kant, maar voor Mieke is het toch wel leuk dak dat onze kant nu ook eens aan de beurt is. Henk heeft al een paar keer aangeboden op te passen! Nog heeel even wachten, Henk. Ik kan niet wachten totdat Mieke ook weer zwanger is, dan kan ik ook voor haar iets leuks halen en met haar meegenieten…

Eén reactie op “Cadeautjes van oom en tante (voor Henk…)”

 1. henk en mieke schrijft:

  jeeeeeeeeeeej,

  staan we er eindelijk ook in. we kunnen niet wachten tot het zover is.
  zelfs tijdens vakantie dus checken. (nu in hongarije, italie was toppie)
  ook groetjes en toi-toi van lammert en berrit.

  see joe weer binnenkort.

  groetjes,

  henk en mieke

Reageer ook:


WordPress