Bonjour!

door Hilda

Op het moment van schrijven zit ik voor mijn tentje in Zuid-Frankrijk. Ik zit op een camping bij Narbonne-plage aan de Cote d’Azur een beetje richting Perpignan. Het is hier heeeerlijk! Het schijnt de enige plek in Frankrijk te zijn waar het echt mooi weer is en na een regenachtige heenreis werd het hier mooi weer na de eerste nacht hier. Het is hier warm droog en zonnig, hoewel soms wat winderig, maar daar laten we ons niet door kisten!

Tentje in Frankrijk

Omdat we onze vakantie wilden combineren met het begin van de verbouwing van de bovenverdieping (lees kinder- en logeerkamer) en we over een week op Lowlands zitten hebben we besloten een dag of acht weg te gaan. En hoewel het veel korter is dan onze gebruikelijke drie weken geniet ik volop.

We zijn ons er erg bewust van dat dit wel eens de laatste keer kan zijn dat we op deze manier op vakantie gaan. Hoe gaat dat in de toekomst? Kan je met een kleintje nog wel grote afstanden afleggen? We moeten dan ook een grotere tent hebben! Vooral Geert vreest voor zijn broodnodige vakantie.

Vorig jaar stonden we in Italië naast een stel met een baby’tje van nog geen jaar. Dat leek prima te gaan. Ze hadden een klein zwembadje en zaten overdag lekker op een picknick kleedje met de kleine om te pannenkoeken. Het kan dus wel. Dat geeft de mens weer hoop.

sprinkhaantjeWe zullen het wel meemaken. Vooralsnog geniet ik nog van mijn “laatste vrije vakantie”. Wat mis ik deze week een lekker wijntje ’s avonds voor mijn tentje met een lekker kaasje (geen au lait cru, wat de keuze al aardig minder maakt….) of tijdens het koken en eten.
Nu neem ik nog een lekker, fruitig vruchtensapje met een soepele afdronk. Salut!

Reageer ook:


WordPress