Toegegeven aan de verleiding…

door Hilda

Oké, ik geef het toe, van de week heb ik het toch gedaan: een babyshop bezocht. Ik was al met de auto onderweg en ik had een goed excuus, een zwangerschaps-BH. Dat lijkt een beetje vroeg, maar ik heb nu nog maar 1 BH die nog past en ik had gelezen (op internet natuurlijk) dat het dan handiger is meteen een zwangerschaps-BH te kopen omdat die met je meegroeien.

Hmmmm….Vlak bij Geert’s werk zit zo’n grote winkel “Babyshop Jeanette / Babykoninkrijk Duimeland”, jawel! Een beetje voorzichtig stapte ik naar binnen. Wow, wat een grote winkel en wat veel spulletjes! Een beetje beschroomd liep ik door de winkel. Overal dikke buiken. Ik had een beetje het gevoel dat ik er een beetje voor Piet Snot rondliep. Hoor ik niet eerst ook een dikkere buik te hebben voor ik hier mag lopen?

Eerst even bij de positiekleding gekeken en voorzichtig wat tussen de rekken gesnuffeld. Wat een leuk spul is er te krijgen! Eigenlijk vind ik deze kleding veel leuker dan in de gewone kledingzaak. Mooie stoffen en veel eenvoudige maar aparte modelletjes. Maar daar wacht ik nog even mee.

Voor de vorm ook even de rest van de winkel door gelopen. Allemaal babykamers, wiegjes, stoeltjes, kinderwagens, buggy’s het nieuwste op gebied van boxen, campingbedjes draagdoeken etc…. Wat veel. Om nog maar niet te spreken over de vele soorten flesjes, badjes, slabbetjes etc… Ik vond het allemaal nogal overweldigend. Ik moet me echt voor ogen houden dat het meeste niet eens echt nodig zal zijn, dat er veel modeartikelen tussen zitten. Wat zal de verleiding straks groot zijn!

Ik wilde al bijna vertrekken toen ik achter de kassa de zwangerschapslingerie zag liggen. Ik legde mijn probleem uit en gelukkig had ik een hele behulpzame verkoopster. Ik heb drie BH’s gepast waarvan ik er twee heb gekocht: een witte en één met schattige bloemetjes.

Missie geslaagd! Been there, done that, sure doing it again (maar dan met een dikke buik).

Reageer ook:


WordPress