wat houdt me bezig…

door Hilda

Ik merk dat mijn gedachten zo langzamerhand redelijk gepreoccupeerd raken met zwangerschap en baby-tjes. Ik hoop dat de mensen in mijn omgeving niet al te gek worden van al mijn verhalen over wat er allemaal met mijn lichaam gebeurt. Het is verbazingwekkend hoe snel je lichaam verandert.

ProostWie had dat gedacht: ik begin mijn wijntjes en rosétjes zowaar wat minder te missen! Ik heb er gewoon minder zin in, net zoals in koffie. Wel heb ik meer dorst en drink ik nu graag chocomel en zuivelproducten. Dat laatste is er goed want vanaf dit moment worden de botjes ook gemaakt.

Sjouwen

 

Misselijk ben ik nog steeds, vooral de eerste helft van de ochtend. Ik houd dan ook weinig binnen. De rest van de dag valt het allemaal wel mee. Van de week in het (nieuwe!) huis van Vincent en Simone geholpen en ik merk dat ik moet oppassen bij grote inspanning. Na het sjouwen van dingen of veel trappen op en af wordt ik daar wel een beetje misselijk van. Maar: het is prima te doen en het maakt wel dat ik me zwanger voel!

 

 

nog even…

Het lastigste is nog de vermoeidheid en de lusteloosheid. Gelukkig kan ik thuis soms even rusten. Nou moet ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat we de laatste tijd wat later dan normaal slapen en dat Geert dus ook erg moe is. Ik vermoed dat het een beetje de combinatie is. De combinatie van lusteloosheid en die gepreoccupeerdheid maakt dat ik veel babysites bezoek. Vooral www.babyinfo.nl en www.babybox.nl bekijk ik veel. Gelukkig is het nu qua werk ook even iets rustiger, ik geef me er zo nu en dan maar gewoon aan over.

Als je me spreekt, ik zal er vast wel weer over beginnen, als het je te veel wordt zeg je het maar….

Reageer ook:


WordPress