Nieuw: staan en tandje

door Hilda

Op z’n knietjesDat Casper lekker rondkruipt had ik geloof ik al verteld. Sinds vorige week kan hij er nog een truucje bij: optrekken! Vorige week dinsdag had ik hem ‘s morgens op bed gedaan en hoorde ik hem nog een poos in z’n bedje brabbelen.Toen het overging in jammeren besloot ik even te gaan kijken en zijn speentje er in te doen. Zat hij dus op zijn knietjes rechtop in bed, nou ja! Snel mijn mobieltje uit mijn zak gehaald en er een foto van gemaakt.

Maar sinds vrijdag trekt hij zich dus volledig tot staan aan de salontafel en in de box.
Volgende probleem: terug, want dat kan hij nog niet. Hij moet nog leren zich weer te laten zakken want nu valt hij nog gewoon om (al dan niet huilen). Maar zien hoe dit verder gaat.

En… gisteren tijdens het verschonen ontekte ik zijn eerste tandje. Niet netjes in de onderkaak of in het midden, maar boven aan de zijkant (rechts). Misschien een hoektandje of zo. Dat zal een mooi gezicht worden straks!

Reageer ook:


WordPress