En? Is it me?

door Hilda

Onderstaande stond gisteren in een nieuwsbrief die ik regelmatig krijg. Of het klopt, ik weet het niet. Ik merk wel dat ik rust en regelmaat belangrijk vind omdat ik zie dat het Casper goed doet. Hij kijgt dus op tijd z’n hapjes en gaat meestal rond dezelfde tijd naar bed. Volgens een vast ritueel. Thee heeft hij nog niet gedronken maar gisteren wel z’n eerste liga. Die heeft hij met veel smaak en nog meer kruimels opgepeuzeld.

Het is wel zo dat Geert altijd net wat eerder klaar is voor een volgende stap dan ik. Zo besloten we samen dat Casper eerst boven en later op z’n eigen kamertje zou slapen, maar Geert is altijd degene die zegt: vandaag doen we het. Terwijl ik het vaak het liefst nog even wil uitstellen. Noem het beschermen, noem het loslaten, noem het wat je wilt…

Integer klinkt leuk, ik probeer het wel te zijn. Koppig? Vraag Geert maar, ik noem het liever “emotioneel”, haha. Ik zal eens opzoeken wat er over Geert en Casper geschreven staat. Welk teken is Casper eigenlijk?

Chinese Mama Horoscoop

Ben jij een draak van een mama? Of toch een echte rat? Wat betekent dat voor jouw manier van ‘moederen’? Raadpleeg onze Chinese Mama Horoscoop en je weet het!

Chinese horoscoop- Buffelbuffel-mama (1973 – 1974: 3 februari – 22 januari)
Anderen vinden de mama Buffel soms een tikje streng of ouderwets. Je zit nu eenmaal graag om half vier klaar met een kopje thee en een koekje. En je hecht veel waarde aan goede manieren. Een stabiele thuissituatie is voor jou erg belangrijk. Probeer je kind niet teveel te beschermen tegen de boze buitenwereld. Hij kan heus zijn eigen boontjes wel doppen!

Sterke punt: integer
Zwakke punt: koppig

Bron: mamaenzo.nl

.

Eén reactie op “En? Is it me?”

 1. Syb schrijft:

  paard-mama
  Het mama Paard is een echte manager! Telefoneren en ondertussen boterhammen smeren, je draait er je hand niet voor om! Je bent op en top een multitask-mama anno nu. Jouw kinderen zullen dan ook snel behoorlijk zelfstandig zijn. Goed geregeld, maar vergeet niet dat je kind een recht heeft op jouw onverdeelde aandacht.

  Sterke punt: populair
  Zwakke punt: overhaast

  ik ben een paard-mama! en het klopt, ik doe alles tegelijk. maar ik herken me ook wel in jouw buffelhoroscoop. maar ik moet dan ook wel allles tegleijk doen, want ik ben alleen, dus….nu ben ik een werkpaard!

Reageer ook:


WordPress