Beschuit met muisjes (2x!)

door Hilda

Even in het kader van de leuke berichten:

Beschuit met muisjesHans en Jacqueline verwachten medio november hun eerste kindje! Het was nog even spannend, want Jacqueline had in het begin wat last van kramp enzo… En aangezien ze deze pagina’s haast beter kent dan mij had ze me daar over gebeld. Maar ja, in die eerste weken kan het nog alle kanten op, dus ik kon niet super veel meer zeggen dan: heb ik ook gehad en vol houden. Wel heeft ze toen meteen de verloskundige gebeld.

Maar….het gaat goed en ze hebben net hun 20-weken echo gehad! Ik moet haar snel even bellen daar over. Laatst zijn we bij ze langs geweest vanwege Jaqueline’s verjaardag. Je kan het al aardig zien en het staat haar goed. Omdat ik het zelf ook heb meegemaakt vind ik het extra leuk. Ik zie Hans al helemaal voor me als vader, dat doet hij straks geweldig. Denk aan Kluun: meeveren of plat gaan liggen…

De 14 weken echo van Henk en MiekeEn….. eindelijk kan en mag ik het roepen: ik word (weer) tante!!!!! Mieke is zwanger… Deze foto is het bewijs.
Begin mei kreeg ik een sms-je: 3 maal is scheepsrecht? En jawel: de test was positief! Ik was super blij. Wel had ze af en toe pijn en bloedverlies, maar ze had goede moed.

Zondag 11 mei echter, op moederdag, was het mis. Hevige bloeding. Ze zijn wel langs geweest en de hele familie was hier (opa’s en oma’s kwamen terug uit Ierland). Dat was dus een beetje een vreemde, dubbele dag.

Een week later (of zo) belde Mieke. Ze waren naar de gyneacoloog geweest om te bespreken hoe en wat. Ze deden een inwendige echo om te kijken of alles verder in orde was en wat denk je: ze vonden een hartje! Dus toch. De gyneacoloog had er ook geen goede verklaring voor.

Maar wat maakt het uit, het belangrijkste is dat ze nog steeds zwanger was! Ik was door het dolle heen toen ik dat hoorde. Iedereen zegt: het was vast een tweeling geweest. Wie zal het zeggen.

Ik heb het nog een poosje (een beetje) geheim gehouden, maar vorige week was ze 14 weken zwanger en de echo zag er goed uit. Dus ik maak het lekker wereldkundig. Ik geef lekker toe aan speculaties: het wordt een meisje en ik heb ook al namen geraden (maar dat zeg ik nog niet, ik schrijf het op een briefje). Mieke is 2 januari uitgerekend.

Leuk dus, die bolle buiken. Gelukkig gaat het met beiden goed.
Als jullie dit lezen: geniet, eet chocolade en laat je verwennen! Die hormonen horen er bij, zie er de humor maar van in en kijk lekker een zoete film en huil om the happy ending. Laat je niet gek maken en voor je het weet ligt er een klein hummeltje in je armen. En neem maar van mij aan, dat is echt echt waar het mooiste wat er is!

Eén reactie op “Beschuit met muisjes (2x!)”

  1. henk schrijft:

    joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer ook:


WordPress