Wie lijkt er nou op hem?

door Hilda

De meeste mensen stellen me twee vragen:
-Slaapt hij ‘s nachts een beetje door?
-Op wie lijkt hij nou het meest?

Vraag 1: Gelukkig meldt Casper zich na een late voeding ’s nachts maar 1 keer. Het wakker worden is eigenlijk nog het lastigste. Als ik eenmaal wakker ben en ik ga voeden dan geniet ik ook wel weer van de rust en de stilte met Casper. Ik zet het hoofdeinde dan overeind en doe een nachtlampje aan dat ik op de wieg geklemd heb.

Vraag 2: Ik heb nou niet echt het gevoel dat hij sprekend Geert of mij lijkt. Het grappige is dat ik, als Geert gaapt of een bepaald gezicht trekt, ik in één keer Casper voor me zie. Geert lijkt dus op Casper!

Ik heb een oude foto van Arne toen hij nog klein was. Daar kijkt hij bijzonder ernstig op. Casper kan ook zo kijken. Ik zal nog eens proberen precies die blik vast te leggen.

Volgens sommigen lijkt hij ook wel wat op mij. Ik vind dat moeilijk om te zeggen. Ik heb mijn babyboek eens in gekeken en gezocht naar een foto waarop je dat zou kunnen zien. Ik weet het niet… Oordeel zelf maar.

Geert en Casper Geert en casper
Casper en Arne Casper en Arne
Casper en Hilda Casper en ik

 

Eén reactie op “Wie lijkt er nou op hem?”

  1. klaaske schrijft:

    Ik heb werkelijk zitten te genieten, van het dagboek. Je beschrijft het zo super, ik zie (en hoor) het helemaal gebeuren, allemaal. Nou ja, de foto’s spreken ook voor zich…
    Iedere keer denk ik , even lezen wat ze nu weer beleven. Ga lekker zo door!
    O ja, ik ga snel aan Jan vertellen dat hij ” er” echt verstand van heeft!
    Liefs, klaaske

Reageer ook:


WordPress