Elmo vs. Noraly

door Hilda

ElmoLaatst zat ik met Casper te wachten tot Geert thuis kwam van zijn werk. En hoewel Casper nog geen TV kijkt, leek het me in een bui van bewust ouderschap, leuk om hem naar Sesamstraat te kijken. Dus ik op de grond met Casper op schoot. Hij was aardig geïnteresseerd in de bewegende beelden van dat grote ding in de kamer. Supergrover deed hem niet zoveel, maar het liedje van Elmo leek hem wel te interesseren. Samen wiegden we mee op de muziek. Daarna was de aandacht ook wel weer verdwenen. Toen Sesamstraat was afgelopen besloot ik weer met Casper verder te spelen.

Noraly ByerOndertussen kwam het zes uur journaal op. Ineens keek Casper hevig geïnteresseerd naar het scherm. Gebiologeerd staarde hij naar Noraly Byer en begon vervolgens op zijn vrolijkst te lachen. Dat ze niet terug lachte deerde hem niet, hij had contact! Tot zover dus mijn educatieve poging. Geef je ze speelgoed dan willen ze de verpakking, geef je ze een educatief programma, dan willen ze gewoon een pratend hoofd. Je kan het zo mooi bedenken, het blijft verrassend met zo’n kleintje…

Reageer ook:


WordPress